Využití mozaiky v bazénech a wellness II.

V předchozím dílu jsme se podrobně věnovali normám v oblasti protiskluzných povrchů v bazénech a wellness. V dalším dílu si ukážeme konkrétní příklady a řešení, jak lze s úspěchem využít mozaiky v bazénech a wellness provozech.

Španělská značka Hisbalit, kterou na českém trhu zastupuje naše spol. FIN GRES, patří k evropským lídrům, nejen v šíři portfolia materiálů, barev a tvarů, ale i technických možnostech protiskluzového řešení.
Máme řešení pro jakýkoliv wellness: od velkých luxusních hotelových provozů, kde architekti a projektanti mohou využít řadu zakázkových dekorací a komplikovaných prvků, přes veřejné bazény a lázně, až po malé wellness v penzionech nebo jen domácí sauny.

Vybrali jsme realizované projekty v České republice, kde se spojil kvalitní architektonický návrh s příznivou cenou požadovanou rozpočtem a technickými požadavky na bazénové a wellness provozy.

Mozaiku, a to i v protiskluzu, lze objednat již od 2 m2! Španělský výrobce si hravě poradí i s veřejnými lázněmi, pro které je třeba stovky metrů čtverečních materiálu, ať už standardní nebo zakázkové mozaiky. Kompletní a velmi široký sortiment Hisbalit umožňuje architektům a projektantům realizovat jakýkoliv nápad. Nenechte se limitovat velmi úzkou nabídkou protiskluzných materiálů od jiných výrobců. Nepřizpůsobujte svůj projekt omezeným možnostem, ale chtějte maximum. Hisbalit se svými výrobky přizpůsobí vašemu projektu.
Všechny materiály, o nichž jsme psali v prvním dílu, dodá ve svém obvyklém termínu, tedy do tří týdnů. A navíc: ceny těchto materiálu vás příjemně překvapí. Obvykle se pohodlně vejdou do předepsaného rozpočtu.

Vybrali jsme české projekty, v nichž jsou zohledněny nejen požadavky architektů, ale i investorů.

WELLNESS V PENZIONU JURÁŠEK
Požadavky: protiskluzná mozaika pro mokrou nohu třídy B
Dodávka: mozaiky s kovovým efektem, také v protiskluzu B
www.penzionjurasek.cz

Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.

ANTICKÉ LÁZNĚ V PLZNI
www.antickelazne.zdenkablechova.cz
Požadavek: dekorace kobry na dno bazénu
Dodávka: zlatá mozaika na stěny bazénu a zlatá protiskluzová mozaika na schody (Hisbalit je jediný výrobce v Evropě, který zlatou v protiskluzu nabízí); dno bazénu (kolem dekorace) mix na zakázku bílá + zlatá mozaika; ochozy bazénu: červená protiskluzná dlažba –VOGUE; dekory z mozaiky s obrázky Egypťanů: použitá kolekce IDENTITY Hisbalit (tedy digitání potisk libovolného motivu na mozaiku, poté vypálený v peci).

Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.

HOTEL VEBA BROUMOV
Požadavek: mozaiky s kovovým efektem a to i protiskluzy na podlahy

Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.

MĚSTSKÝ BAZÉN KRALUPY

Požadavek: zakázkové mixy mozaiky s perleťovým efektem
Dodávka: protiskluzy na podlahy saun a parních kabin

Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.

MĚSTSKÉ LÁZNĚ HODONÍN

Požadavek: gradace a směsi na zakázku i to i protiskluzové

Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.

AQUALAND MORAVIA

Požadavek: protiskluzy na schody do vířivek; protiskluzy na podlahy wellness; výrazné barvy na interiéry saunového světa

Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.Využití mozaiky v bazénech a wellness II.

Náš tip: Přečtěte si první díl: Využití mozaiky v bazénech a wellness I.

Zeptejte se nás, jak využít mozaiky pro váš kreativní návrh bazénu nebo wellness.

Newsletter

Nenechte si ujít každý měsíc náš newsletter a mějte přehled nejen o tom, co zde píšeme, ale i dalších zajímavých novinkách a akcích.



Hledáte podobný materiál?


Líbí se Vám článek?


Podívejte se na další články