Na vrchol K2 od Keope II

Duben věnovaný velkoformátovým dlažbám jsme zahájili podrobným seznámením s výhodami, pak jsme vám ukázali technická řešení i cenový rámec dlažeb K2 od Keope. Dnes vás provedeme rozsáhlým katalogem a jednotlivými kolekcemi, které můžete využít pro váš projekt.

O tom, že velkoformátové dlažby mají pro váš projekt – a nemusí to být jen hotelová nebo restaurační terasa – celou řadu výhod, jsme psali v minulých dílech. Velkoformátové italské značky Keope se nejen rychle a efektivně pokládají, ale jejich cenová dostupnost je také dalším velkým plus.

Keope K2 SoulKeope K2 SoulKeope K2 SoulKeope K2 Soul

Jak na to

Systémové rošty a plastové terče umožňují vyrovnat podkladový terén, případně překonat drobné nerovnosti a několik formátů (od 60×60 cm až po 120×240 cm) dává realizačním firmám široké možnosti. Stáhněte si podrobný katalog podkladových prvků.

Spíše než to, co je „pod podlahou“ vás ale bude zajímat, jaké vzory a barvy jsou v kolekcích K2 dostupné. Nový katalog je dostupný na webu a my vás nyní zveme na „procházku“ po dlažbách K2. A nebojte, s námi neuklouznete.

Keope K2 SightKeope K2 SightKeope K2 SightKeope K2 Sight

Kombinujte a buďte kreativní

Systém K2 nabízí ideální řešení pro potřeby venkovních prostorů s důrazem na vysokou kvalitu technického i estetického provedení. K2 představuje nový design a možnosti nejen pro architekty a zahradní designéry. Profesionálně vypadající zahrada nebo terasa pak bude dělat radost všem uživatelům.

Jak začít? Pojďte s námi prozkoumat realizace a designy, které nabízí italský výrobce ve svém novém katalogu.

Velkoformátovou dlažbu lze využít nejen v jedné monolitické ploše, ale jak ukazujeme v této fotogalerii, možnosti, jak „se vyřádit“, je celá řada. Na zahradě nebo terase můžete velkoformátovou dlažbu nechat prorůstat v geometrickém plánu například trávou, použít můžete různé písky nebo štěrky.

Keope K2 SourceKeope K2 SourceKeope K2 SourceKeope K2 Source

My jsme z široké nabídky kolekcí Keope vybrali na ukázku tyto tři:

  • kolekce Soul
  • kolekce Sight
  • Kolekce Source

Designem vás také zaujme kolekce Mito o formátu 40×120 cm, která svým provedením a barevností imituje přírodní strukturu dřeva.

Keope K2 MitoKeope K2 Mito

Systém Keope K2 v kostce

Inovativní a praktický systém pokládky pro použití v exteriéru.

Systém obsahuje polypropylenový podpěrný rám, který drží keramické slinuté (nejsou ani porcelánové, ani kameninové) dlaždice K2 od Keope, a výškově nastavitelné terče. V praxi to znamená, že dlažba různých velikostí může být položena dohromady za dodržení nejvyšších bezpečnostních standardů. Systém je snadno přizpůsobitelný a vhodný pro jakékoli pokládky. Výškově nastavitelné podstavce zajišťují dokonale rovné plochy. Tento systém je patentově chráněn právě keramičkou KEOPE.

Výhody:

  • rychlé osazení dlažby
  • stabilita a bezpečnost podlahového povrchu
  • výškově nastavitelné podpěry v rozmezí od 50 do 300 mm pro dokonale ploché povrchy
  • odolný proti výkyvům teplot (v rozmezí -20 °C až +60 °C) a dalším povětrnostním vlivům
  • odolává zatížení bez výztuže na zadní straně desek
  • odolný vůči kyselinám i louhům
  • vyrobený ze 100% recyklovaného materiálu

Environmentální výroba

V neposlední řadě je důležité zmínit fakt, že Ceramiche Keope je první výrobce keramických dlažeb na světě, který získal certifikaci PEF (Product Environmental Footprint). Tento certifikát osvědčuje environmentální vlastnosti výrobků v průběhu jejich životního cyklu a je skvělým argumentem zvlášť u zakázek ve veřejném sektoru. Keope také loni přijalo otevřený standard HPD (Health Product Declaration).

Newsletter

Nenechte si ujít každý měsíc náš newsletter a mějte přehled nejen o tom, co zde píšeme, ale i dalších zajímavých novinkách a akcích.



Hledáte podobný materiál?


Líbí se Vám článek?


Podívejte se na další články